Peroxidmentes fogfehérítés

Most csak 19.990 ft-ért!

A megnyerő és sikeres első benyomáshoz

manapság szinte elengedhetetlen egy ellenállhatatlan és egészséges mosoly. Nem meglepő, hogy itthon is nagyon sokan keresik a fogfehérítést nyújtó szolgáltatásokat, azonban egy rosszul választott módszer visszafordíthatatlan károkat okozhat fogainkon.

Mi, az Andrássy Dentalnál semmit nem bízunk a véletlenre, minden fogfehérítéshez a WhiteBOOM peroxidmentes fogfehérítő rendszerét használjuk, melynek köszönhetően fogai akár 4 árnyalattal fehérebbé válhatnak, mindezt mellékhatások nélkül! Fogfehérítőnk az eddig ismert eljárásokkal ellentétben nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, így sem a nyálkahártyára, sem az ínyre nincs káros hatással, teljesen biztonságos és fájdalommentes! Mindezt most csak 19.990 Ft-ért!

Csomag tartalma:

  • Állapotfelmérés
  • Ultrahangos fogkő eltávolítás mindkét fogívről
  • Polírozás speciális, fogzománcot kímélő polírozó pasztával
  • 3×15 perc peroxidmentes (káros anyagoktól mentes) fogfehérítés
  • Szájhigiénés ismertető a legújabb szájápolási termékekről
  • Ajándék: 2.500 Ft értékű fogászati utalvány vagy fogékszer (A 2.500 Ft értékű utalvány fogászati kezelésre használható fel 30 napon belül.

Csomag ára: 19.990 Ft

Miért választott minket eddig 28.000 elégedett páciens?

Teljes körű fogászati konzultációt végzünk, amely magába foglalja a intraorális és extraorális vizsgálatokat, amely segítségével megállapítható bármilyen szájüregi elváltozás.

Fogászati központunk felszereltsége komplett. Probléma esetén nem utaljuk be más orvoshoz, nálunk minden területről dolgoznak szakorvosok, az általános fogorvoson át, a dentálhigiénikuson keresztül, a szájsebészig. Így minden beavatkozást helyben végzünk el fogászati központunkban.

Teljes laboratóriumi háttérrel rendelkezünk, Önnek nem kell semmit intéznie, mi végezzük a teljes szövettani vizsgálatokat esetleges szájüregi elváltozások észlelése esetén.

Nálunk nincsenek rejtett költségek! Az első konzultáció alkalmával megkapja írásos kezelési tervét, mely minden költséget tartalmaz. Csak azt kell kifizetnie, amit előre megbeszéltünk, illetve hosszabbtávú kezelési folyamatban csak azt, amit éppen elvégzünk.

Legyenek Önnek is ellenállhatatlan és egészséges mosolya!